anime Pavasaris jau įpusėjo, orai su kiekviena diena vis šiltėja (o Japonijoje jau žydi sakuros!)… Jau ateinantį savaitgalį Lietuvoje prasideda ilgai lauktas „Anime Nights“ festivalis, tad nukankinti mokslų, bet besidžiaugdami šia proga, HASHI penktadienį jus kviečia praleisti vakarą kartu žiūrint anime. Fuse Teppō Musume no Torimonochō yra režisieriaus Masayuki Miyaji 2012 metais sukurtas japonų animacinis filmas pagal Kazuki Sakaraba knygą „Fuse Gansaku: Satomi Hakkenden“ (o romanas yra 18 a. pradžioje Kyokutei Bakin išleistos novelės „Nansō Satomi Hakkenden“ adaptacija).

Hamaji yra stipri ir nepriklausoma mergina, gyvenanti viena kalnuose, kurios pragyvenimo šaltinis – medžioklė. Kartą ji gauna laišką iš Edo mieste gyvenančio brolio, kuris nori Hamaji pagalbos medžiojant „fuse“, keistus sutvėrimus: pusiau žmones, pusiau šunis, ryjančius žmonių sielas. Bekeliaudama į miestą mergina pasiklysta ir savo kelyje sutinka Shino, kuris, kaip vėliau paaiškėja, yra fuse.

Po anime visi norintys draugiškai keliauja į „Anime Nights“ pirmąją naktinę dalį, o visi likusieji gali pratęsti vakarą ramiai gerdami arbatą ir valgydami savo atsineštus saldumynus.

Laikas: Balandžio 11 d. Penktadienis 18 val.
Vieta: Sugiharos namai, Vaižganto g. 30

Informaciją apie “Anime Nights” rasite adresu: http://www.animenights.lt/