saga-uVDU partnerinis Saga universitetas (Japonija) kviečia visus dalyvauti 2015 m. birželio 29-liepos 14 dienomis Sagoje organizuojamoje vasaros programoje SUSP2015, kurios pagrindinė tema yra “Inovacijų kūrimas Jaunųjų lyderių tobulinimui”. Programa yra orientuota į jaunosios kartos gebėjimą demostruoti lyderystę tiek vietiniu, tiek pasauliniu lygmeniu ir atkreipti dėmesį į naujus tvarumo iššūkius.

Programoje numatyta, jog dalyviai iš viso pasaulio gilinsis į problemas, susijusias su žemės ūkiu, maistu, energija, aplinka ir tradicinių žinių bei technologijų paveldu, išsamiai tiriant kiekvieną atvejį Sagoje ir Japonijoje. Dalyviai įsitrauks į aktyvias ir reikšmingas diskusijas, jų metu aptars jaunosios kartos lyderystę įvairiuose lygmenyse, siekiant sukurti tvarią visuomenę.

Studentai taip pat dalyvaus paskaitose, diskusijose ir veiklose įvairiose Sagos vietose. Užsiėmimai vyks anglų kalba. Spauskite nuorodas, kad peržiūrėtumėte registracijos formą bei išsamesnę informaciją (anglų kalba).