Azijos studijų centras (ASC) pradeda bendradarbiavimą su Pietų Korėjos vyriausybės inicijuotu K-Developedia projektu, kuris padės tiek centro darbuotojams, tiek Korėjos studijose besispecializuojantiems studentams išsamiau vykdyti tyrimus ir plėsti savo žinias apie šiuolaikinę Pietų Korėją. Pradiniame etape ASC keisis su K-Developedia aktualia informacija, o ateityje tikimasi bendradarbiavimą plėsti ir kitose srityse.

K-Developedia yra atvirosios prieigos duomenų bazė, kurioje galima rasti daugiau nei 35000 išteklių apie Korėjos vystymosi ir plėtros patirtį. Projektas buvo įsteigtas 2012 m. Pietų Korėjos Strategijos ir Finansų ministerijos siekiant suteikti lengvą priėjimą prie išteklių apie Korėjos plėtrą ne tik akademikams, bet ir valstybinės tarnybos darbuotojams bei visuomenei. Šaltiniai, kurie yra patalpinti duomenų bazėje apima Korėjos politinius dokumentus vystymosi atvejais, lyginamuosius tyrimus bei akademinius tyrimus.

Medžiagos klasifikuojamos pagal šešias pagrindines temas – ekonomika, pramonė ir technologijos, teritorijų vystymo, socialinės plėtros, vyriausybinė ir teisinė sistema. Ištekliai apima įvairius informacijos tipus – ataskaitas, akademinius žurnalus, statistiką, nuotraukas bei vaizdo medžiagą.

K-Developedia puslapis visiems prieinamas adresu kdevelopedia.org. Norintys sekti naujausius duomenų bazės atnaujinimus gali užsiprenumeruoti K-Developedia naujienlaiškį.