2022 spalio 27 d. Vytauto Didžiojo universitete lankėsi 27 Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazijos pirmos klasės gimnazistai. Vizito metu Azijos studijų centro (ASC) vadovas Linas Didvalis  supažindino su Azijos regionu, vėliau mokiniai pasivaržė protų kovų mini turnyre, kurį parengė ASC vyriausiasis specialistas Arvydas Kumpis. Žaidimo nugalėtojų komanda gavo VDU dovanėles. Vizitą užbaigė Rytų Azijos kalbų pradžiamoksliai, kuriuos pravedė dėstytojos Ieva Širvelytė (kinų k.), Karolė Miuller (korėjiečių k.) ir Simona Kumpė (japonų k.).

ASC mielai kviečia susidomėjusias klases taip pat atvykti ir susipažinti su Azijos studijomis ir nuotaikingai bei įdomiai praleisti pusdienį Vytauto Didžiojo universitete.

Dėl vizito turinio kreipkitės į ASC vyr. specialistą Arvydą Kumpį (arvydas.kumpis@vdu.lt, +37037331323, o vizito laikus ir datas kviečiame derinti su VDU Marketingo ir komunikacijos departamento vyresniąja specialiste Justina Šišaite (justina.sisaite@vdu.lt, tel. nr. +37065547241).

Apdovanojama laimėjusi komanda

Karolė Miuller veda įvadinę korėjiečių kalbos pamokėlęJaponų kalbos pradžiamosklį veda Simona Kumpė