konkursas (logotipas)2

VDU Azijos studijų centras kviečia Jus sudalyvauti konkurse, kurio esmė – logotipo renginių ciklui “Time for Asia” sukūrimas.

Ką reikia daryti?

  1. Nupiešti, sumaketuoti, nufotografuoti ar kaip nors kitaip sukurti logotipą, kuris atspindėtų “Time for Asia” tematiką;
  2. Išsaugoti tokį kūrinį .jpg ar .png formatu kompiuteryje arba gražiai perpiešti ant balto popieriaus lapo;
  3. Išsiųsti elektroninį variantą el. paštu azijosstudijucentras@gmail.com arba atnešti popierinį variantą į Azijos studijų centrą.

Konkursas vyksta iki lapkričio 20 d. (sekmadienio). Taigi, elektroninių logotipo variantų lauksime iki lapkričio 20 d. 23.59 val., o popierinius logotipus priimsime iki lapkričio 18 d. (penktadienio) 16.00 val.

Gražiausio logotipo autoriaus laukia prizas – jo išsirinkta knyga iš mūsų dovanų archyvo.

Daugiau apie “Time for Asia”:

“Time for Asia” yra naujas renginių ciklas, koordinuojamas Azijos studijų centro, kurio metu bus reguliariai pristatomi įdomiausi bei aktualiausi šiuolaikinės Azijos aspektai, koncentruojamasi į politines, socialines, ekonomines tematikas. “Pastebime, kad susidomėjimas Rytų Azijoje vystančiais procesais Lietuvos viešojoje erdvėje vis dar yra vangus, – sakė Azijos studijų centro vadovas dr. Aurelijus Zykas, – Nepaisant to, kad XXI a. vis dažniau įvardijamas kaip “Azijos amžius”, o regionas yra reikšmingas tiek savo ekonominiu potencialu, tiek gyventojų skaičiumi, daugumai lietuvių jis atrodo tolimas, o ten vykstantys procesai – neaktualūs. Tikimės, kad naujasis renginių ciklas “Time for Asia” paskatins visuomenę ir jaunimą geriau suprasti regiono tendencijas ir jomis domėtis.

Nuotraukos iš paskutinio “Time for Asia” renginio.