Sugiharos savaitės metu vykstanti Japonijos kultūros mugė kviečia pasinerti į šios šalies kultūros šurmulį ir susipažinti su Japonijos entuziastais Lietuvoje. Laukiame apsilankant spalio 13 d., 12:00-18:00 val., Kauno Akropolio trečiame aukšte. Mugė atvira ir nemokama visiems.

Renginio metu savo veiklas pristatys įvairios su Japonija ne vienerius metus ryšius palaikančios organizacijos, kurios leis pasigrožėti tradiciniais kimono ar arbatos ceremonija, sužinoti apie japonišką modernią kasdienybę ir senovės tradicijas. Ieškantys naujų iššūkių galės pasimokyti kaligrafijos bei užsirašyti savo vardą japoniškai, o jeigu pirminis žavesys peraugs į gilesnį susidomėjimą, užmegsite kontaktus, kurie leis plėsti žinias ir mugei pasibaigus.

Organizuoja VDU Azijos studijų centras.

Renginys nemokamas. Kol kas planuojamas laisvas įėjimas be išankstinės registracijos. Ši tvarka gali keistis taikantis prie COVID-19 sąlygų.

Daugiiau apie Sugiharos savaitę ir jos renginius rasite renginio Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/Sugiharaweek

Renginio lankytojai bus prašomi laikytis visų saugos reikalavimų susijusių su tuo metu galiojančiais COVID-19 pandemijos reikalavimais.