Vilniaus universiteto Orientalistikos centras maloniai kviečia Lietuvos studentus prisijungti prie studentų mokslinės konferencijos.

Šių metų balandžio 16d. pirmą kartą vyks studentų mokslinė konferencija, skirta Orientalistikos centro dvidešimtmečiui ir orientalistų dienoms (OrDi) paminėti. Konferencija yra skirta studentams pristatyti savo darbus kolegoms, dėstytojams ir kitiems suinteresuotiems asmenims, pasidalinti idėjomis, diskutuoti apie problemas ir susipažinti, kaip savo darbą orientalistikos srityje dirba kiti būsimi mokslininkai.

Darbų apimtys nėra nustatytos, konferencijos tema nėra griežtai apibrėžta, svarbu, kad tema būtų susijusi su Azijos (ar Afrikos) šalimis ar apskritai su orientalistika. Pagal atsiųstų darbų tematiką konferencija bus skirstoma į dalis pagal regionus ar kryptį.

Projektas planuojamas tęstinis, padarant konferenciją kasmetiniu Orientalistikos centro renginiu. Labai kviečiame prisijungti ir siųsti savo darbus el.paštu organizacinis@oc.vusa.lt, temoje nurodant ,,Dėl studentų mokslinės konferencijos“. Galutinis darbų atsiuntimo terminas – 2013 metų kovo 31d. Tiksli konferencijos pradžios valanda bus nurodyta artimiausiu metu.

Pasinaudokite proga studentams suteiktoje erdvėje įgyti patirties ir susipažinti su kolegų darbais!

Organizatorius: Vilniaus universiteto Studentų atstovybė Orientalistikos centre
Kontaktinis asmuo: Saulė Bulavaitė, VU SA OC, organizacinio komiteto koordinatorė
+37069513124, organizacinis@oc.vusa.lt