Azijos studijų centras pradeda naują “Time for Asia” renginių sezoną ir kviečia visus, besidominčius Tibetu, į atvirą paskaitą “Seven Days in Tibet”, kurią anglų kalba skaitys dr. Linas Didvalis. Renginys vyks rugsėjo 27 d. (penktadienį) nuo 15 val. Putvinskio g. 23, 102 auditorijoje.

VDU lektorius dr. Linas Didvalis šią vasarą praleido vieną savaitę dalyvaudamas Tibeto vystymo forume ir lankydamasis įvairiose vietose Lasoje ir jos apylinkėse: kaimuose, miesteliuose, mokyklose, ligoninėse, šventyklose. Tai suteikė geras galimybes pabendrauti su vietos žmonėmis, centrinės valdžios atstovais, o taip pat kitais į forumą atvykusiais užsienio mokslininkais. Ši atvira paskaita ir bus skirta pasidalinti patirtimis ir įspūdžiais, sukauptais per savaitę. Apie tai, kokia yra dabartinė situacija Tibete, kokia jo praeitis, dabartis ir ateitis.

„Time for Asia“ (liet. „Laikas Azijai“) tai renginių ciklas, koordinuojamas Azijos studijų centro, kurio metu reguliariai pristatomi įdomiausi bei aktualiausi šiuolaikinės Azijos aspektai, daugiausiai dėmesio teikiant politinėms, socialinėms, ekonominėms ir kultūrinėms tematikoms.

Nuorodą į Facebook renginio puslapį: facebook.com/events/2337505093245074/