Kviečiame į jau tradicija tapusią VDU Azijos savaitę, kurią organizuoja Vytauto Didžiojo universiteto Azijos studijų centras kartu su studentų klubais „Hashi“, „Wu Wei“ ir „Hallyu“. Šiais metais renginiai vyks kovo 5-9 dienomis Kaune, Vytauto Didžiojo universitete ir kitose viešose erdvėse.

VDU Azijos savaitė yra penkių dienų trukmės renginių ciklas, skirtas supažindinti visuomenę su Rytų Azijos šalimis (Japonija, Kinija ir Korėja) patraukliai perteikiant kultūros, kalbų, kovos menų, virtuvės, kino meno ypatybes. Prie renginių aktyviai prisideda socialiniai partneriai iš visos Lietuvos.

2017 m. pavasarį vykusi VDU Azijos savaitė susilaukė daug visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio. Akimirkas iš praėjusių metų renginio galite pamatyti čia.

Renginių programa:

Renginio partneriai yra: Global Japan Office, Hirošimos universiteto Lietuvos centras, Taivano centras. Tarp VDU Azijos savaitės 2018 rėmėjų yra Japonijos ambasada Lietuvoje, Korėjos Respublikos ambasada Lenkijoje, Kinijos Liaudies Respublikos ambasada Lietuvoje, Korėjos kultūros centras Varšuvoje, Korėjos bendruomenė Vilniuje ir kiti. 

Daugiau informacijos apie tikslesnius laikus ir vietas paskelbsime jau netrukus. Sekite mūsų Facebook bei oficialų puslapį